mandag 5. oktober 2020

Utfordring for oktober - Fargerikt

 Utfordringen for oktober har Scrappelyst kalt "Fargerikt". Vi vil rett og slett se et prosjekt med skikkelige farger, gjerne mange og knalle om du ønsker det.

La deg gjerne inspirere av Scrappelyst sine flotte LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials


Jeg har investert i ny Art Journal og på første side testet jeg en ny teknikk:  Rispapir! Finnes uendelig mange alternativer der ute, men de er flotte "startere" til Art Journal sider. Jeg grunnet siden min med Amsterdam Transparetn Gesso. Deretter markerte jeg motivet med våt pensel, og "dro bort" kantene. Motivet er festet med Amsterdam Gel Medium (Matt). Deretter har jeg lagt på struktur med en primastensil og heavy gesso.  Når dette var tørt, brukte jeg mitt "Bold and bright" akvarellskrin fra Studio Light (Art by Marlene colleksjon) til å hente opp fargene fra motivet. 


Jeg har brukt Stabilo sine Woody's blyanter/kritter til skyggelgegging. Blomster og sommerfugl er klippet ut fra et StudioLight mønsterark (Janine's mindful art collection) og festet med Amsterdam Gel Medium. Til slutt har jeg skyggelagt med kullblyant (Koh-i-noor) og laget hvite detaljer med Sakura Gelly Roll.


Utfordringen vår har frist den 31.oktober 2020 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Elin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar