tirsdag 20. oktober 2020

Just breathe - ny side i tag-journalen min.

  I dag tenker jeg å by på en ny side i min hjemmelagede tag-journal :)

Noe av det jeg liker aller best når det kommer til mixed media og art journaling, er å teste nye ting. I det siste har jeg oppdaget, og begynt å teste ut, rispapir! På denne siden er det sommerfuglen som er rispapir:

Jeg grunner alltid siden min først, her med Amsterdam Gesso Transparent. Deretter har jeg lagt på rispapiret mitt, og bygget opp struktur med stensil og heavy gesso. Jeg har brukt Amsterdam Akryl - Titanium white til å skape hvite lufterom på siden, både før og etter påføring av farger. Fargene jeg har brukt her er Marabu Mixed Media sine Art Crayons og Art Sprayer.


Jeg har erfart at disse art journal sidene ofte blir litt svake i skøyten pga bruken av våte medium, derfor har jeg lagt meg for vane å legge på en bred washitape midt over skøyten for å forsterke. den er godt kamuflert av farger og struktur.  Når jeg har oppnådd farge og struktur etter ønske, er jeg veldig glad i å fremheve detaljer. Da bruker jeg Sakura sine Micron penner i sort, samt at her har jeg for første gang testet ut Posca tusj i hvit: FOR en effekt! Knallsterk i pigmentering, så denne falt i smak hos meg :D


Ordene som er på siden, kommer fra StudioLight sin Sticker Pad.

Produkter fra Amsterdam, Marabu og StudioLight distribueres via Global Hobby og Kunst her i Norge. For å finne din næreste forhandler, besøk gjerne deres hjemmeside HER.

Elin.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar