søndag 3. november 2019

Smil til verden.

Jeg har to nye gaveposer å vise dere i dag, denne ganger i litt mykere sartere stil en sist.

Gavepose #1 er dekorert med mønsterark fra StudioLight. Motivet er fra Papirdesign sitt "Vennskap" ark med tekster på. Stanset ut med en ukjent dies og svertet litt på kantene.

Omsider fikk jeg også brukt disse lekre blomstene som har ligget i pakken sin aaaalt for lenge. Kjøpte de for over et år siden fordi de var så lekre, men der ble de altså liggende :p


Gavepose #2 er også dekorert med mønsterark fra StudioLight. Den nydelige delikate mandalaen i bakgrunnen er stanset med dies fra Marianne Design. Teksten er fra Papirdesigns stempelplate PD 19103 Smil, en av mine favorittplater om dagen ;)

Til dekor har jeg valgt mange elementer denne gangen: Blomster fra bl.a I Am Roses og Prima. Blader stanset ut i hvit Papicolor kartong, litt hamp. Selve sirkelen med tekst inni, er stanset ut med dies fra Papirdesign.

Elin

1 kommentar:

  1. Hvem som noen gang leser dette vitnesbyrdet i dag, skulle feire med meg og min familie, fordi det hele startet som en vits for noen mennesker og andre sa at det var umulig. Jeg heter Reidunn Olderløkken og er fra Ålesund, Norge, men jeg flytter til Chicago i USA sammen med min kone. Jeg er lykkelig gift med to barn og en nydelig kone. Noe forferdelig skjedde med familien min, da jeg mistet jobben og kona forlot huset mitt fordi jeg ikke kunne ta godt vare på meg selv og familiens behov. av henne og barna mine i det øyeblikket. Jeg klarte i ni år, ingen kone å forsørge meg for å ta godt vare på barna. Jeg prøver å sende en testmelding til min kone, men hun hindrer meg i å snakke med henne, jeg prøver å snakke med venninnen og familiemedlemmene, men vet fortsatt at en kan hjelpe meg, og jeg har sendt inn søknad senere til så mange firma, men de gjorde likevel ikke ring meg, før det kom en trofast dag som jeg aldri vil glemme i livet mitt. Da jeg møtte en gammel venn av meg som jeg forklarte alle mine vanskeligheter med, og han fortalte meg om en flott mann som hjalp ham med å få en god jobb i coca cola company og han fortalte at han er en stavebeslag, men jeg er en person som aldri tror på stavebeslag, men jeg bestemte meg for å prøve ham, og Drigbinovia instruerte meg og viste meg hva jeg skulle gjøre i løpet av de syv dagene av lunsj. Jeg følger alle instruksjonene og gjør det han ba meg om å gjøre det bra. Drigbinovia sørget for at alt gikk bra og min kone skulle se meg igjen etter det fantastiske arbeidet med Drigbonovia. Min kone ringer til meg med et ukjent nummer og ba om unnskyldning, og hun fortalte meg at hun virkelig savner meg og barna våre og min kone vender hjem. Og etter to dager Et selskap som jeg har sendt inn mitt takknemningsbrev som heter, nå er jeg sjef for paragon selskap i USA. Jeg anbefaler deg om du har problemer med å sende en melding til denne e-posten: doctorigbinovia93@gmail.com eller WhatsApp ham på +2348144480786 og du vil få det beste resultatet. Ta ting for gitt, og det vil bli tatt fra deg. Jeg ønsker deg det beste.......

    SvarSlett