tirsdag 19. november 2019

Bordkort og gavetips til barnedåp.

God dag godt folk. I dag har jeg tenkt å vise dere hvor enkelt men delikat det kan gjøres når en barnedåp står for tur :) Jeg fikk forespørsel om å lage bordkort til en barnedåp, noe jeg synes er veldig veldig koselig:


Det enkle er ofte det beste, og valget falt på dette alternativet. (Navnene settes på etterpå). Jeg har benyttet dies fra Marianne Design, og stanset ut bakdelen i kraftkartong fra Papicolor. Den fremste delen er stanset ut i himmelblå kartong. Deretter har jeg satt på en liten hamp-snor og så er bordkortene klare til bruk. Siden de er små og enkel har mang flere valgmuligheter her: Henge på glass, henge på serviett, legge på fat/serviett.


Siden bordkortene ble laget til en tidligere kollega og venn, syntes jeg det var veldig koselig å lage en liten gave til dåpsbarnet. Så jeg benyttet muligheten til å lage en minneboks til dåpstelegrammene:


Boksen er i utgangspunktet en kraftfarget skoeske, som jeg har pyntet opp med fine mønsterark. Denne gangen fant jeg noen søste Maja Design ark i bunken min. Til dekor har jeg klippet til strimler og punchet de, før jeg limer de lagvis med blonder og hamp til dekor. Bladene stanser jeg ut i kraft kartong og hvit kraftkartong fra Papicolor. Litt tyll er med, og til slutt en blomst fra I Am Roses.Har du lyst å lage en slik boks selv? Vi har en trinn for trinn veiledning under TUTORIAL fanen hos Scrappelyst som du kan sjekke ut :) Den har fått nummeret 62 Minneboks.

Elin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar