tirsdag 3. september 2019

Rosa eksplosjonsboks til konfirmant.

Heisan. I dag har jeg en eksplosjonsboks i rosa å vise dere.
Beklageligvis var det heller dårlig lys på fotodagen, og da boksen forsvant ut døren like etterpå, får det duge for denne gangen ;)

Jeg fikk bestilling på en rosa, feminin, jentete eksplosjonsboks med blomster på. Jeg var ikke tung å be :D


Jeg brettet basen i hvit kvistkartong fra Papicolor, etter DENNE tutorialen som du finner under vår turorial-fanen øvers i bloggen. Deretter valgte jeg meg et nydelig rosa mønsterark, et gammelt Papiresign ark om jeg ikke tar helt feil ;)

Alle paneler ble målt til og kuttet ut, deretter rufset og svertet i kantene før jeg limte de på. (Jeg bruker tape fra 3L, og har en E-Z Runner Grand dispenser selv). På lokket har jeg stanset ut div sirkler med dies, svartet kantene her også, og valgt meg blomster og tekst som motiv. Tekst med skygge er fra Papirdesign og blomstene fra I Am Roses. Halvperlene fra Staz.

Litt blonder måtte til, samt hamp og en søt hjertecharm fra Global Hobby og kunst.

 På innsiden har jeg brukt samme mønsterark, og flere blomster fra bl.a I Am Roses og Kort og Godt. Jeg har også valgt stempeltrykk fra en av Kort og Godt sine stempelplater til konfirmant.

I stede for en kake, har jeg valgt å lage min egen patent inni boksen som gir rom for et gavekort eller en pengegave. Som dere ser under, har jeg demonstrert med å lage et "gavekort" for å vise kjøper hvordan de kan benytte midtrabatten i kortet ;)


Flere av produktene jeg har brukt på denne boksen, er produkter som Global Hobby og Kunst distribuerer i Norge. Ta en titt innom deres hjemmeside for å finne din nærmeste forhandler.

Du finner også denne boksen hos Scrappelyst.

Elin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar