lørdag 11. august 2018

Grublis for august - fargepalett


I grublisen til Scrappelyst denne måneden vil vi at du velger deg en av fargepalettene våre og bruker den som utgangspunkt for det du lager. Det er lov med litt kunstneriske friheter, men vi skal kunne se at paletten er brukt. Husk også og skriv hvilken palett du har benyttet.
Alle palettene våre finner du her.
La deg gjerne også inspirere av våre LO skisserKort Skisser og / eller tutorials


Inspirert av Fargepalett nr 6, har jeg foreviget et sommerminne fra en ferietur vi hadde for noen år tilbake. Jeg har brukt nydelige sommerlige mønsterark fra Studiolights serie: So Spring, og prøvd å vekke følelsen av blå himmel og blått hav ved hjelp av Marabu Mixed Media Art Spray i fargen sky blue.


Jeg har brukt nydelige sommerlige mønsterark fra Studiolights serie: So Spring, og prøvd å vekke følelsen av blå himmel og blått hav ved hjelp av Marabu Mixed Media Art Spray i fargen sky blue. Jeg har stanset ut firkanter av to ulike ark, og stipplet rundt med Sakura Gelly Roll Metallic pen fra settet sweets. Fargen er lilla. Ellers har jeg brukt litt chipboards, hamp og små sweetheart blossoms. Jeg har også brukt dekorelementer (Sommerfugl, teksten "Happy mind happy life") fra et av Studiolights klippeark fra samme serie.
Grublisen vår har frist den 6.september 2018 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Elin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar