fredag 21. april 2017

Morsdag - litt på etterskudd.

Selv om morsdagen er forbi tenkte jeg å vise dere morsdagskortet jeg laget til min fantastiske mamma i år :) (Litt på etterskudd, men bedre sent en aldri?).

Jeg har lekt med litt nye teknikker, prøvd meg litt uten for boksen min rett og slett! Inspirert av Katrine i teamet, som stadig tester nye stiler, og av inspirasjons videoer på youtube, ble dette kortet til:

Jeg har så vidt luktet på "mixed media" stilen tidligere, og det er i grunnen innmari gøy! Her har jeg brukt hvit kartong som base, grunnet med en matt lakk for å beskytte litt, før jeg fant frem stensil og marabu mixed media mousse i fargen hvit. Jeg valgte en enkel stripeeffekt og lot det tørke, før jeg begynte å leke med mixed media art sprayer, pensel og vann! Jeg farget osteklut med samme farge som bakgrunnen, og tok også igjen fargene inni blomstene med en tynn pensel og vann. Kantene har jeg svertet med sort blekk, og stemplet rundt med bakgrunnsstempler fra Papirdesigns stempelplate "Bakgrunner".

 Til dekor har jeg brukt blomster fra I Am Roses. Jeg har stanset ut en blomst og panel i sort kartong fra Kort og Godt, før jeg stemplet med Papirdesigns stempelplate "til henne". Jeg brukte chalkboard effekten her, for å fremheve morsdagsteksten.

Jeg har trykket på noen sommerfugler og lagt inn striper med glitterlim fra Creative Expressions, for å skape litt dimensjon og blikkfang. Til slutt har jeg splattet litt med fargene jeg har brukt på bakgrunn. Er du interessert i å finne igjen fargene så har jeg her brukt art spray i fargen rasberry, lavender og sort.

På innsiden har jeg prøvd å bruke mønsterark som matchet utsiden. Her har jeg splattet med samme farger som tidligere + hvit. Jeg har brukt et kort og godt stempeltrykk i chalkboard effekt.

Elin

1 kommentar: