lørdag 5. mars 2016

Mars utfordring: Netting.

Denne måneden vil vi se netting i utfordringen hos Scrappelyst. Netting kan f.eks være osteklut, mesh, netting-mønster, fiskegarn eller liknende. Mye eller lite bestemmer du selv, bare det er synlig.

Jeg, som så mange andre, er superglad i osteklut! Den kan brukes til SÅ mye spennende, og gir ulike uttrykk avhengig av hvilke andre produkter den "sammarbeider" med. Her har jeg brukt den for å skape effekt bak bildene mine. Fiskenett om du vil. LOen er laget etter Skisse #12, som kan ses hos Scrappelyst.
 Jeg har brukt mønsterark og elemter fra Studiolight. Grunnet LOen med gesso, limt på embossingpulver uten å varme det (for sandeffekt). De små ordene er fra Papirdesign, og chipboards fra Wycinanka. Jeg har til og med lurt med et og annet skjell fra Nord Norge.

Jeg opplevde det utfordrende å scrappe med mer en et bilde, og i tillegg runde i stede for firkantige! Morro å utfordre seg selv litt, og selv om ikke alle LOer bli like vellykkede, så synes lillemor det er stor stas å se på de i albumen sin.Har du lyst å være med? Vinne fine premier? La deg utfordre?
Utfordringen vår har frist 31. mars kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her.

Elin


2 kommentarer:

  1. Dennne LOen er utrolig lekker, Elin. Nydelige detaljer som passer perfekt til bildene. Love it!!!

    SvarSlett