lørdag 1. februar 2014

Challenge #20 Love N' Lace

Da var vi kommet til 1 Februar, si meg, hvor blir tiden av?!? Jeg har ikke snudd meg i Januar engang, så er det ny måned.... Snakker om at tiden flyr! Lite blogging og lite scrapping har det blitt her, så derfor tenkte jeg at det måtte bli "dobbel" dose i dag som plaster på såret.

Vi kjører i gang med ny Challenge hos Live and Love Crafts i dag:

Challenge #20 Love N`Lace 


Jeg har fått helt strikkedilla i det siste. Strikke kan man tross alt gjøre selv om man ser TV, skravler med venner, er på møter osv. Og da trengte jeg en boks til mine strikkepinner. Nå begynner det å bli rett mange forskjellige pinner her i gården, så jeg laget liksågreit en bok i tillegg, til å notere ned hvilke pinner jeg har. lengde, str, rund- eller strømpepinne, bambus eller metall etc


Jeg har dekorert en pringelsboks og en enkel notatbok fra nille, begge to med mønsterpapir fra Pion Desigs Flower Frame kolleksjon. Motivene er fra Alma's kolleksjonens klippeark

De nydelige blondene er ny i Live and Love Crafts butikken, og bakgrunnsstempelet er fra Inkido.
Rosene er så klart fra WOC, de er også å finne i LLC butikken. Perleswirlene er fra Prima (tror jeg?).Så klart måtte jeg ha med pins også, og hjertepinnene har vært å finne hos LLC lenge. Den andre derimot, er helt ny og dritfin rett og slett! Den heter Vintage Pearl Pin "Capped Teardrops".

Da håper jeg du fikk lyst til å scrappe litt?!? Hiv deg med på challengen vår og kanskje er det akkurat deg som vinner premien vår:
 

Ønsker dere en god helg!
- Elin

2 kommentarer:

  1. Wow! Skikkelig lekkert og gjennomført Elin, nydelige farger og pynt. Me like <3

    SvarSlett
  2. Jaha… vad stickar du för något? Jag förstår vad du menar. Det är lite svårt att scrappa framför TV:n i vardagsrummet. :-) Bambu stickpinnar har jag aldrig tidigare sett eller hört talas om, det var intressant. Otroligt vacker ask; det är något alldeles speciellt med dem när de har kvinnliga former! :-) Och jag måste verkligen komma mig för att köpa en notisbok…jag skriver på små lappar som jämt kommer bort. Underbart projekt; så enhetligt och vackert genomfört.

    Kram, Sandy
    Owner & Operator @ Live & Love Crafts

    SvarSlett