lørdag 16. november 2013

Skøytedilla...

Da var det lørdag igjen, og tid for nytt inspirasjonsbidrag hos Live and Love Crafts.
Denne uken er temaet "ICE", noe  som passer utmerket i disse juleforberedende tider.
Jeg har fått en ny dille: Skøyter <3
En lite historie følger med denne tagen: For noen uker siden var vi på scrappetreffe på Eina, og over alt hvor jeg snudde meg snakket folk om disse skøytene. Store og små Tim Holtz skøyte dies, Marianne Design skøyte dies, vintage bilder av SKØYTER! Og jeg var dum nok til å utale at jeg ikke skjønte hva det var med folk og disse skøytene!!
Så fikk jeg prøve en dies (MD) og da var jeg hekta, Denne taggen ble til, og flere med den.
Har brukt mønsterark fra Maja Design's Vintage Summer Basics. Noe som beviser at man fint kan bruke sommerpapirer til vinterprosjekter:) Basen er en stor Prima tag. Etter å ha lagt på mønsterpapir, har jeg leka meg med snow-tex og stensiler. Stjernestensil fra TH og snow-tex påført med spatel. Synes det ga en fin bakgrunn. Den trørker rellativt raskt også, men om du er som meg og er litt utolmodig, så funker varmepistol meget bra ;)
 Jeg har lagt til snow-tex langs kantene. Teksten har jeg printet selv, men nå har LLC fått inn Tim Holtz Idea-ology Chitchat Stickes. De gleder jeg meg veldig til å teste. Litt stickles glitter har jeg også lurt innimellom, og den søte blonden er å finne hos LLC den også.
Jeg har brukt litt av Sandy's Handmade shabby seam binding på toppen av taggen, både i hvit og blå.
Bakgrunnsstemplet er fra Inkido. Jeg har også brukt distress til å markere litt på skøytene.

Elin.


5 kommentarer:

 1. Hehe, ja disse skøytediesene er blitt en farsott i førjulstiden.... (akkurat som sjokoladekort i alle varianter, hihi!!!) Kjempelekker tag du har laget :-)

  SvarSlett
 2. Kjempelekker tag. Skøytediesene har blitt megapopulære de er jo flotte og fine til mye.
  Jeg har selv en fra Quikcutz som også er veldig fin:-)  SvarSlett
 3. Aldeles nydelig tag!
  Lekre detaljer:)
  Klem, Heidi:)

  SvarSlett
 4. Beautiful - love the white textured stars on that beautiful paper - gorgeous tag!
  Alison x

  SvarSlett
 5. Jag kande till att skridskor var populara, men jag hade inte forstatt riktigt hur mycket innan jag laste ditt blogginlagg. Verkligen haftigt kort och roligt med sommarpapper till ett julkort, men Vintage Summer Basics anvander man garna aret om! Kram, Sandy

  SvarSlett