tirsdag 16. april 2013

Velkommen til verden!

Endelig har denne jenta kommet seg i scrappinga igjen!! Deilig :D
I går tok vi turen til Unik Hobby for første gang, det ble ikke billig... Ny Big Shot i hus, takker Gjensidige Utbytte for den haha. Selvfølgelig ble det litt anna snadder også ;)

Har laget et koslig lite "Velkommen til verden" kort og ei bleiekake til et vennepar av oss som ble foreldre for første gang for noen uker siden. Det ble ei lita tulle, og siden jeg vanligvis er VELDIG glad i rosa, måtte jeg skjeie ut med litt lilla denne gangen:


Posekort som alltid, med deilige Pion ark. Chipboard fra Dusty Attic har fått en runde med Gesso og stardust stickles, også berget jeg disse søøøøte kirsebærblomstene fra Wenches søppeldunk! Bilde fra Pions Tinted Family klippeark, det finner du blandt annet hos Live & Love Crafts som også har de deilige lilla båndene og blondene jeg har brukt. Dere har kanskje lyst å se bleiekaken også? Den ble desverre pakket inn før bildene ble tatt (takk til svigermor for god hjelp, siden høyrehånden fortsatt er delvis permitert), så kvalliteten er deretter:


Har pyntet veldig enkelt denne gangen; deilige lilla bånd og blonder, noen smokker og to par sokker samt noen enkle hvite roser. Alt pakket i cellofan til slutt. 
Lyst å prøve deg på en slik selv? Ta en titt HER så finner du en grei tutorial ;)

- Elin

5 kommentarer:

 1. Godt å se søppel kan komme til nytte :-) Flotte ting du har laget.

  SvarSlett
 2. Lekkert (og jeg elsker lilla)!

  SvarSlett
 3. Så vakkert kort og bleiekake!! Veldig delikat!

  Sees vel neste helg på treff?!

  SvarSlett
 4. Beautiful Elin - what a wonderful creation!
  Alison x

  SvarSlett
 5. Åh, tack så hemskt mycket för inspirationen. Fick précis idag ett mejl från vår kompis i Shanghai som för ett par dagar sedan har blivit pappa till en liten gosse, jag tror minsann också jag ska ta och använda just denna bild till deras kort, superfint! Och tårtan, ja den är helt sagolik vacker, en sådan har jag alltid velat testa på att göra, men det har inte blivit av. Har kollat in Wenche’s tut; toarullar, det hade jag aldrig kommit på sjäv! Kram, Sandy

  SvarSlett