torsdag 11. august 2016

Grublis for august - ulike medium.

 Vi snurrer i gang ny grublis hos Scrappelyst, og nå vil vi se prosjekter hvor du leker deg med ulike medium... maling, mist, modelling paste, gesso, mousse osv... Hvilke medium og hvor mye bestemmer du selv. Ha det gøy og vær kreativ :-)

Jeg har oppdaget at Mixed Media kan være skikkelig morro! Eller i allefall TROR jeg at jeg leker med denne stilarten for tiden. Mitt bidrag til ulike medium ble slik som dette;

Jeg har tatt utgangspunkt i et mønsterark fra Papirdesign, for så å lime på masse ulike restepapirer, blonder og dilldall. Alt ble dekket opp med gesso, før jeg stemplet ivrig med Papirdesigns bakgrunnsstempel. Chipboards fra Wycinanka og tekst fra Scrapiniec har blitt sprayet med Marabou Art Spray. Jeg har også sprayet på bakgrunn, og brukt både Marabou mousse og gesso med stencil.

Blomstene, flere av de fra I Am Roses, har jeg i hovedsak farget selv, også de med Marabou Art Spray i fargene Lavendel og Skyblue. Jeg har brukt fargen sølv under, for å få litt kul effekt. Vil du være med å gruble på ulike medium?
Frist for å delta er 6. september kl 20.00Reglene for deltakelse finner du her.

Elin.

2 kommentarer: