onsdag 29. oktober 2014

Gjestedesigner hos Kreativ Scrapping

Jeg fikk en hyggelig forespørsel om å gjestedesigne hos Kreativ Scrapping denne måneden, og det ville jeg jo selvfølgelig! Tusen takk for oppdraget :)  Denne ble publisert 19 Oktober hos
http://www.kreativscrappingblogg.no/2014/10/baby-koffert.html

Temaet var BABY, og i den annledning har jeg dekorert en liten koffert. Jeg tenkte at den kunne passe som et smykkeskrin eller en minneeske for oppbevaring av diverse små minner.

Størrelse: Lengde 16 cm x bredde 11.5 cm x høyde 7,5cm.
Stempler: Technique Tuesday - Favorite Memories.
Pynt: Blonder - Live & Love Crafts, Blomster - Kort og Godt, Trestjerner - Wyzinanka, Stampendous Frantage shabby white + shabby pink, Kakeserviett, Kaisercraft - pearl strips, sommerfugecharms - ukjent.
Utstyr: Provocraft -Circut papirkutter, Prima- Distressingtool, Fiskars - saks, Ranger - Ink blending tool, linjal, Nille - Dobbeltsidig tape, Aleens Tackyglue - Lim, Glue dots - Supersticky Tape. Stempelkloss - Ukjent.

Teknikker: Målte først ut kofferten, skjærte til og tilpasset papirpaneler. Disse rufset jeg kanter på og distresset med blekk før jeg festet de med tape/lim. Deretter satte jeg på kakeserviett hjertet mitt og limte på blomstene. Stemplet ordene direkte på papiret og brukte frantage på stjernene som er limt på. På blonden brukte jeg supersticky tape for å sikkre at den ikke ramler av.


Takk for at dere tittet innom meg :)
Elin.

3 kommentarer:

  1. Grattis till din GD plats! Så fint dekorerat och spetsen ser bekant ut. :-) Vackert projekt som alltid. Hoppas allt är bra med dig i dessa oranga tider. LOL

    Kram, Sandy
    Owner & Operator @Live & Love Crafts

    SvarSlett