torsdag 31. januar 2013

Morsdags kort og kopp.

Vi nærmer oss stadig morsdag og dagens inspirasjonsbidrag hos LLC et kort og matchende dekoret termokopp. Jeg fikk ideen til å pynte koppen fra Mariannes Papirverden.

Siden Sandra har fyllt opp butikken sin med nydelige charms i det siste, må jeg jo vise fram noen av dem. Her kommer i allefall to ulike prosjekter med charms på.

Så her kommer først posekortet, og dette blir et "picture-heavy" innnlegg:
Selvfølgelig er det en papirpose i bunn, som er pyntet med nydelige Pion Desig papirer.
jeg har nylig skaffet meg en ny dies fra Marianne design, nemlig klokken, og den er vist med på nesten alle mine kreasjoner for tiden. Ms puncher på toppen av pose og tag.
Roser og sommerfugler er andri feil, og denne nydelig Heart with wings charmen er skikkelig yummy! Jeg har også blitt riktig glad i barkhjerter, både søte små og litt større.
Også var det termokoppen da, den syntes jeg var helt genial å pynte!
Det fulgte med en slags mal inni, så det var lett å tilpasse arket. Det er litt trangt om plassen mellom glaset og innerdelen, så mye pynt er det desverre ikke plass til.

Slik ser innmaten ut før den ble satt på plass i koppen:

Fikk lurt plass til en liten charm her også. Ellers har jeg dekorert slik at den skulle matche kortet, så damme ark og blonder er brukt hele veien.

Fått nok bilder nå? Kosa meg masse med disse prosjektene, så det blir nok noen flere kopper fra denne kanten frammover. 
- Elin

4 kommentarer:

 1. Hej Elin! ❤
  Åh gudars..så vackert gåvoset! Jag smådog lite av glädje när jag fick syn på det på LLC bloggen idag ;) lol! Såååå snyggt! Älskar dem båda, vintagebilderna är underbara och alla detaljer gudomliga!

  Massa kramar! ❤

  SvarSlett
 2. Nydelig sett, Elin! Vakkert pyntet med massevis av lekre detaljer! Kjenner at jeg TRENGER en sånn kopp i livet mitt...lol. Håper alt er bra! Savner dere:) stor klem<3

  SvarSlett
 3. Tusen takk!! Snille damer ;) Kanskje du rett og slett må ønske deg en slik Elizabeth? Du er dypt savnet! Haha... også er Louise høyt elsket da :D

  SvarSlett
 4. Elin,
  det har ar nog bland det vackraste jag sett fran dig. Kortet ar helt fantastiskt vackert, jag saknar ord for det, och termoskoppen ett valdigt intressant och annorlunda projekt som blev valdigt fint det med.

  Kram,
  Sandy

  SvarSlett