fredag 6. april 2012

Utenfor boksen!

Tenkte å vise dere no litt "utenfor boksen" min i dag jeg... Det ble ganske mange spennende prosjekter på Totentreffet, og dette kortet laget jeg etter en utfording: Glitter og glam! Mitt første skikkelige motiv på kraft med prismacolor er det også. Jeg elsker fargene og lekenheten i dette kortet, men må innrømme at dette er lang utenfor min komfort sone.. Jeg bruker skjeldent eller aldri så sterke farger, men det er litt morro å prøve noe nytt da!

Kortet er selvfølgelig en pose! har brukt mørk lilla og brun bazzill, punchet topp og tags med MS punch. Mønsterarket er fra Papirdesign. Ovalene og sirkelen er stanset ut med spelbinders og tekstern er fra Kort og Godt.

Pynten består i blomster som ble knabbet fra naboen! De orange er fra Prima og rosene fra NSS. Perlestrengene er fra Kort og Godt, og blondene kjøpt privat. Har også brukt en hjerteformet kakeserviett. Noen halvperler og en charm kom også med! Som vanlig er alle kanter svertet og rufset litt.

Motivet mitt er en hærlig Magnolia frøken, og er som nevnt farget på kraft kartong med prismacolor. Kjempemorro å farge på kraft, annbefales!


 - Elin

2 kommentarer:

  1. Smukt posekort, i dejlige farver, og farverne er der jo for at blive brugt, ikke. knus morkaren.

    SvarSlett
  2. Wat mooi gemaakt,mooie kleur heb je gebruikt. Groetjes Marga.

    SvarSlett