tirsdag 20. mars 2012

Vintage konvolutt m/tag.

For en tid tilbake deltok jeg på noe kaldt "hemmelig venn", som innebar å både sende å motta en hobbypakke til en verdi av 150 kr. Det kunne være nyinnkjøpt, eller pent brukt tilsvarende samme verdi. Da pakken fra min hemmelige venn dumpet ned i postkassa, fant jeg masse flott! Blandt annet denne knallfine brune konvolutten med tilhørende tag. Jeg viste med en gang hvordan den skulle se ut, og resultatet ble slik:


Kortet er dekorert med et ukjent mønsterark som jeg har spinket og spart på i laaang tid, nettopp fordi jeg syntes det var så kult og fordi jeg ikke aner hvor det kom fra i forhold til å skaffe flere. Men nå kom prosjektet! Jeg har svertet og rufset alle kanter. Bildet er hentet fra gratisbloggen min på nett. Tekstene er fra Kort og Godt. Ellers har jeg brukt blomster fra Hobby Himmelen og WOC, osteklut bak bilde for litt effekt og bommulsblonder for det litt gamle preget.


Tagen har jeg først stemplet med et tekststempel fra Minnehjørnet i bakgrunn.Så har jeg stanset ut skrivefelt med en spellbinder og limt på før jeg har stemplet med mine elskede post stempel fra Kort og Godt. Alle kanter er også her svertet. Har fått med meg en kakeserviett i dette prosjektet ;)

- Elin

4 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet flot Elin, og hvor er det en sød og god ide med hemmelige venner. knus morkaren.

  SvarSlett
 2. Dat ziet er heel leuk uit. groetjes Marga.

  SvarSlett
 3. Dette var nydelig!
  Lekkert pyntet:)
  Klem,Heidi:)

  SvarSlett
 4. Åh, drømme drømme! Denne var jo bare fantastisk!!!

  SvarSlett