tirsdag 19. januar 2021

Bursdagskort med rester.

  Har du, som meg, stadig vekk masse rester på pulten etter diverse prosjekter? Og er de ikke litt for fine til å gå i søppelposen?? Da har jeg et tips til deg:

Patchwork - teknikk.

 På vårt siste scrappetreff med Scrappelyst , fikk jeg Kristin til å vise meg denne kule teknikken for bruk av rester. Du kan også teste det ut ved å følge linken over, eller gå inn i bloggen vår under "tutorial" fanen. Der ligger trinn for trinn veiledning på teknikken.


Mine reste-striper er alle fra Papirdesign sine ark. Det er primært "Håpefull" serien, og arkene er så klart plukket ut for å matche hverandre ;) Jeg har kuttet strimlene mine til 1,5cm bredde. Kortet har str 10x10 cm på innerpanelet, og for å fremheve effekten ekstra har jeg lagt panelet oppå ett panel sort kraft kartong (Papicolor) før jeg festet det på hvit kartong til slutt.


"Hurra for deg" er stanset med dies fra Papirdesign og skyggen er sort kraft kartong fra Papicolor. Jeg har festet teksten med 3D puter for å gi litt ekstra effekt. 


Utrolig moroe kort å lage, disse blir det helt klart flere av fremover. Dobbeltsidig limark er herved på tur hjem til postkassen min :D

ElinIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar