fredag 22. mai 2020

Konvolutt-kort i sommerstil.

Jeg lengter, ååå jeg lengter etter vår og sommer! Bare veier, grønne plener, blomster i bøtter og lass, varme i lufte osv <3 Så i ekte sommer-inspirert-stil, et blomstrende kort fra meg i dag. 

Jeg har testet noe nytt i dag. Jeg har en gjeng flotte konvolutter fra Staz. De er ganske solide, så jeg tenkte å teste ut å lage kort på en slik. Størrelsen er ca 15x15 cm, og jeg valgte meg en lyserosa en, siden den matchet fargen i mønster arket jeg ville bruke:


Jeg har valgt meg mønsterark fra Papirdesigns kolleksjon "Håpefull". Arket heter "Ven og vakker" og var dessverre (eller heldigvis?) like pent på begge sider. I tillegg har jeg brukt kartong fra Papirdesign. Jeg har klippet til paneler, rufset og svertet kanter.


Stempelene jeg har brukt, både utenpå og inne kortet, er fra Kort & Godt: M-440. Til dekor har jeg brukt blomster fra Kort & Godt og i am roses. Den lekre hjerte- borden er fra Papirdesigns dies-sett "Hjerteklem". Halvperler fra Papirdesign. Jeg har også brukt kakeservietter både utenpå og inni, i tillegg til hamp for å binde kortet sammen med.Inni kortet ser du nå bedre selve konvolutten. Jeg har valgt meg et motiv fra maja design, og koselige ord fra overnevnte stempelplate fra Kort & Godt. 


Inni konvolutten har jeg laget en tag. Den passer perfekt, siden konvoluttene kommer med ferdig kortbase også. Tagen kan dras ut med hamp-tusten.


Baksiden er enkel, men med et knallfint nytt personlig stempel fra Kort & Godt <3

Så konklusjonen min er: Det går fint an å bruke konvolutt til kortbase ;)

Elin
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar