onsdag 5. februar 2020

Utfordring for februar - Svart/hvitt med en kontrastfarge

I utfordringen for februar vil vi hos Scrappelyst se svart/hvitt med en kontrastfarge. Med dette mener vi at hovedfargene skal være svart/hvitt, men at du kan bruke en farge i tillegg som kontrastfarge. Du velger selv hvor mye eller lite av kontrastfargen du vil bruke.


Mixed Media ligth fra meg i dag. Svart/hvit tema gir meg et bilde av sterke kontraster, Jeg valgte rosa som min kontrastfarge på mine kort, tre stykk i samme stil. Jeg har brukt hvit kraft kartong fra Papicolor, med sort kvist kartong som kontrastramme bak. Kortene har jeg først malt med Van Gogh akvarell maling i sort/grå. Deretter har jeg brukt washitape og splattet med Marabu Mixed Media Art Spray i sort, samt utvannet Amsterdam Akryl i fargen light rose. Rosa kontrast er hentet fra Papirdesigns unikorn serie, "Drømmeland" heter arket. Stanset ut tekst og rammer med dies fra Papirdesign, samt hjertedies fra Sizzix.
Produkter fra Marabu, Amsterdam, Papicolor, Sizzix og Van Gogh er alle produkter som distribueres via Global Hobby og Kunst. For å finne din nærmeste forhandler, sjekk ut deres hjemmeside HER.

Utfordringen vår har frist den 29.februar 2020 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her.

Elin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar