fredag 15. desember 2017

Toffifee: Delikate og velsmakende julegaver.

Det er ikke til å legge skjul på at Toffifee er en superpopulær sak i scrappeverden, spesielt frem mot jul. Disse søte godbitene er som skapt for å dekoreres, og egner seg særdeles godt som gaver både til jul, bursdager og diverse andre anledninger. De kan gis akkurat som de er, i sin enkelhet, eller de kan pyntes opp i alle mulige variasjoner. Noen lager enkle, noen lager doble, ja kanskje noen til og med har tripplet disse snope boksene?
 Har du dekorert en slik en? Vist ikke, her finner du trinn for trinn veiledning på hvordan du kan gjøre det:


Her kommer noen julepyntede toffifee :

 Med rød bølgepapp som base, og Stuiolight mønsterark fra Woodlang Winter. Motivet er også fra studiolight, og de lekre snøstjernene på mønsterarket er embosset. De er laget med foam stempel fra Studiolight. Stempeltrykket "Julehilsen" er fra Papirdesign, det er også embosset på. Blomstene er fra Magic Monday og Kort og Godt. Den nydelige hjerteknappen er også fra Magic Monday.
Bølgepapp og Studiolight produkter føres via Global Hobby og Kunst).

Blåtonede mønsterark fra Papirdesign, hvor jeg har droodlet litt med gelly roll penner i blått rundt kantene. Motivet er fra tudiolight. "Gledelig Jul" er stanset ut med Papirdesign dies, i glitrende hvit mosegummi. Blomster fra I Am Roses.

Julerøde mønsterark fra Papirdesign. Snøkrystallene er stanset ut med dies fra Kort og Godt, i hvit kraft kartong. Stempeltrykket, som er embosset i hvitt, og de hvite bærene er også fra Kort og Godt. Blomstene er fra Papirdesign.


Elin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar