mandag 5. september 2016

Utfordring for september - favorittstil.

Scrappelyst ønsker dere velkommen til ny utfordring, og i september vil vi se din favorittstil! Vis oss noe som er typisk deg, i din stil, og fortell oss gjerne hvilken stil det er og hvorfor det er "deg". 

Favoritt stil ja... Typisk favoritt her i gården er duse farger, blonder og blomster, og gjerne et gammelmodig motiv. Vintage vil noen kanskje si? Scandinavisk stil vil andre si. 

Posekort med deilige lyse Studiolight papirer og bryllupsmotiv. Tekst stanset ut med dies fra Papirdesign, i mosegummi. Rosene er fra Kort og Godt, det er den grønne blonden også. Den hvite borden er stanset ut med en Sizzix thinlits dies - Lace. Hjerte charm fra Din Fantasi. Til tag og bord har jeg brukt hvit kartong fra Papircolor.

Toppen er punchet med martha stewart bord, og inni har jeg en enkel tag til å skrive på. For å "markere" tagen, ar jeg festet et hugsnug bånd på toppen. Jeg har lekt meg med glitterpaste og stensil på bakgrunn, før jeg dekorerte. SÅ hva er din favoritt stil, og hvorfor? Titt innm Scrappelyst da vel, og del med oss!
Utfordringen vår har frist 30. september kl 20.00, og reglene for deltakelse finner du her.

Elin

1 kommentar: