lørdag 17. oktober 2015

Julegaver fra kaBoks!

Jeg vet det er ei stund til jul enda, men i dag har jeg noe spennende å dele med dere! Som designer for kaBoks, har jeg fått frie tøyler til å dele ut en premie til en heldig vinner. Premien dere kan vinne er en av de nyeste diesene til kaBoks, som jeg har brukt på kortet mitt i dag:


Vi kjører i gang en konkuranse der hver og en av kaBoks sine DT medlemmer vil vise frem ulike prosjekter med ulike dies i sin egen blogg fremmover. Konkurransen vil gå over 10 uker, det vil si at den varer i to uker hos hver designer. Jeg har fått æren av å starte ballet, og hver 14 dag vil det starte en ny konkurranse, samtidig som den pågående blir avsluttet. Det er totalt 5 premier som skal deles ut, til fem heldige vinnere. Håper mange av dere blir med, for vi har veldi lyst til å dele ut noen flotte premier!

Jeg har laget et julekort med en av de nydelige nye julediesene til kaBoks: God Jul, klassisk.

 Jeg har brukt ett av mine favorittmotiver på dette kortet, er det ikke nydelig? Sammen med røde julepapirer og narturlige elementer som hamp og osteklut, gir det et skjønt uttrykk til kortet mitt. Jeg har stanset ut "God Jul" og det hvite hjerte i hvit mosegummi, noe som får teksten til å komme litt ut av bildet.

Kortet er pyntet med blomster og halvperler, og finishen har jeg lagt med hvit gesso. Bakgrunn har fått en runde med stensil og hvit acryl mousse. Mariusmønstret stensil gir norskt preg :D

Ønsker du deg denne diesen? For å kunne være med i trekningen av "God jul, klassisk" diesen må du gjøre følgende:
 1. Legge igjen en kommentar i bloggen min. (Dette kan du gjøre, selv om du ikke har noen blogg)
 2. Bli følger av denne bloggen, hvis du ikke allerede er det.
 3. Bli følger av kaBoks sin Facebook side:HER 
 4. Del innlegget i din egen blogg; et enkelt innlegg eller i sidebar.

Denne konkurransen varer til lørdag 31.Oktober. kl 12.00
Etter kl 20:00 samme kveld, trekker jeg en heldig vinner som får denne flotte diesen hjem i postkassen sin. Vinneren blir også publisert på kaBoks sin facebook side.

Elin


19 kommentarer:

 1. Koselig julekort du har laga :)
  Og sjølvsagt har eg lyst til å vinne denne flotte diesen.
  Er følger av bloggen din og har reklamert for konkurransen i sidebar. Facebook har eg ikkje, men har logo og link til Kaboks sin blogg i sidebar. Håper det er ok.

  SvarSlett
 2. Har kommentert og er følger av kaboks fb 🙌

  SvarSlett
 3. Så flot et kort, Elin :) Så spændende med denne Blop Hop hos Kaboks's Design Team!

  SvarSlett
 4. Kanonflot kort som altid Elin. Er blevet følger af din blog, og lagt det i min sidebar, og er allerede følger af KaBoks på FB.

  SvarSlett
 5. Beautiful card! Love the dimension of the "God Jul" and heart! I follow KaBoks on FB and I've just started following your blog.

  SvarSlett
 6. Veldig koseligt julekort :) Det oser NORSK av det ;)
  Følgar av bloggen din og facebook sida til kaBoks har eg vå ei stund, og innlegget ditt vil bli lagt inn som innlegg i min blogg :)

  SvarSlett
 7. Så nydelig julekort du laget �� Dessverre har jeg ikke blogg..men følge deg kan jeg. Og med en god del flaks kanskje jeg er så heldig å vinne denne flotte diesen ��

  SvarSlett
 8. Lekkert kort 👍🏻
  Går den Diesen til alle maskiner? Jeg likte den veldig godt :)
  Så nå skal jeg prøve å legge dette innlegget på min blogg..ikke veldig erfaren på blog men prøver :)
  Følger seff KaBoks på fb 👍🏻

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Turid :) Takk for din deltagelse! Diesen går til alle manuelle stansemaskiner, der du bare følger oppbygging for den aktuelle maskinen du bruker. Diesene er tynne og skjærer godt i både mønsterark, kartong og andre matrealer som feks mosegummi.

   Elin

   Slett
 9. Åh, så fint et julekort!

  SvarSlett
 10. Mega flot kort, som du har designet. Følger kaboks facebookside. Har ikke selv en blog, så kan ikke dele den, men følger din blog så godt jeg nu kan. Håber selvfølgelig det er OK.

  SvarSlett
 11. Meget fint kort, og rigtig sødt at bruge marius-mønster til baggrund!

  SvarSlett
 12. Så nydelig julekort og vil såklart elske å vinne den flotte diesen! :D liker kaboks for facebook, følger bloggen din og laget innlegg med deling til dette innlegget :) (hildringens.wordpress.com)
  klem fra Hilde

  SvarSlett
 13. Kjempefint julekort og skulle gjerne ha hatt denne flotte
  diesen i samlingen min:)

  SvarSlett
 14. Flott julekort og nok en fin die fra kaBoks. Deltar med spenning i denne konkurransen.

  SvarSlett
 15. Så utrolig hyggelig med førjulsgave og så snilt av KaBoks som deler ut. Jeg er allerede følger hos deg, og følger KaBoks på Facebook. Har nå også lagt til link hit i sidebaren i bloggen min.

  Da gjenstår det bare å krysse fingrene!

  SvarSlett
 16. Nydelig kort du har laget Elin!

  Har delt innlegget i sidebaren min, og følger både deg og kaboks :)

  SvarSlett
 17. Flot julekort. Dejlig inspiration.

  SvarSlett