mandag 5. januar 2015

Godt Nytt År 2015

Godt nyttår folkens! 
På tide å ruske liv i bloggen igjen (og scrappinga!). Det har vært godt med en skikkelig pause fra både det ene og det andre, men nå er hverdagen her og det er i grunn helt ok det også :D

Tenkte å gi dere et skikkelig kalenderras i dag! Nytt år = ny kalender på veggen, en populær julegave for mange. Disse ble produsert til julemessen i november og solgte nesten alle som en:


Alle kallendere er laget på bakplater til tegneblokker, som er delt i tre. Resteark fra div produsenter er brukt (Studiolight, PionDesign, MajaDesign). Motivene til høyre og venstre er digitalfiler fra ByJanet, bilde i midten er fra Studiolight. Blomster fra Nille, K&G, WOC. Chipboard bokstaver fra Wycinanka.

Det ble mye latter over den første kalenderen her, som vist ble litt vel langt fram i tid ;) Feilen ble rettet opp på julemessen FØR kalenderen ble solgt  :D Her har jeg brukt blomster fra LLC, mye likt matrealer som over. Kakeservietter er med på de fleste kalenderene mine, men på en og annen har jeg brukt bølgepapp i stede. Litt hyssing og blonder hører med. Motiv fra ByJanet, Studiolight og PionDesign.

Har brukt osteklut på noen kalendere, og brands fra The Hobby House. Kallenderene er kjøpt fra Ebay, og årstallene er hentet fra div bokstavplater. Elsker disse hjertene fra Wycinanka <3 Motivene her og på bildet under er fra Madeleins Digitale Vintagebilder.Takk for at du tok deg tid til å titte innom.

Elin.

6 kommentarer:

 1. Nydelige kalendere, Elin.

  SvarSlett
 2. Gott Nytt År Elin!
  Oj, det är till att ha varit flitig. Jättefina allihop!
  Kram, Sandy
  Owner & Operator @Live & Love Crafts

  SvarSlett
 3. Your calendars are very beautiful. I adore your vintage style.
  hana

  SvarSlett
 4. OMG! Absolutely gorgeous calenders!! And what a fantastic idea to give as a gift, also. I didn't find any mention about where you bought the calenders..? Are they sold somewhere?

  SvarSlett
 5. Takker og bukker for koslige tilbakemeldinger :) Thank you ladies :)
  The calenders I found on Ebay, but I'm sure they are to be found in other stores to. Here in Norway there are a few stores that sels them. They come's in packages of 10 :)

  SvarSlett
 6. Vilken fantastisk samling vackra kalendrar! Förstår att de sålde som smör i solsken!

  SvarSlett