søndag 16. november 2014

Skaperglede - Maja 14 Juli 2012

Det er ikke til å stikke under en stol at en av mine store utfordringer innen scrappeverden er å scrappe LO'er! Samme hvor mye jeg snur og vender på det, sitter de laaaaangt inne og jeg bruker uhorvelig lang tid på hver og en av de.  Derfor vil jeg også understreke noe av det mest fantastiske med scrapping: FELLESSKAP! Så utrolig mye det har å si at man er en del av et miljø, hvor man blir inspirert, lærer, ser og høster erfaringer fra andres erverede kunnskaper <3

Så tusen takk til Kristine for inspirasjon og informasjon om metoder og fremgangsmåter til å lage denne LO'en! NÅ blir det flere LO'er her fremover:


LIllenugla mi bare litt over 1 år gammel. Scrappet på mønsterark fra Papirdesign. Klin og klæsj på bakgrunn med Gesso, bankkort og stenciler. Gesso finner du hos Global Hobby og Kunst, det samme med trestjernene og teksten fra Wyzinanka.Ellers har jeg brukt blondeserviett og tags, som finnes i flere ulike slag hos Global.

Elin.

3 kommentarer:

  1. Handlet hos deg på Synnfjellporten lørdag16.november. Du har så utrolig mange flotte vakre kort,sjokloladeesker,notisbøker oa.

    SvarSlett
  2. Tusen takk for koslig tilbakemelding damer :) Morro at du tar en titt i bloggen også Berit, koser meg masse med denne hobbyen og lager gjerne på bestilling også :)

    SvarSlett