torsdag 13. september 2012

Two's a Charm?

Tittei.
Ukens tema hos LLC er Charms, og siden jeg bare hadde to igjen i DT pakka mi, ble det to prosjekter denne uken: En dekorert toffifee eske og et knappeskrin til meg selv:
 Toffifee esken er pakket inn i herlige papirer fra Riddersholm Design. Arket heter Luggage. Jeg har brukt et magnoliaark bak motiver, som er et digitalt motiv. Herlige nye Marianne Design Dieser er bruk for å lage rammer, rosene er fra WoC og så klart litt osteklut. Sommerfugelcharmen er festet med litt skrukkebånd i fargen sky blue.
 Knappeskrinet mitt er kledd med papiret Blue Sky , som er fra Riddersholm Design det også! Noen som misstenker meg for å ha funnet en ny favoritt?
Har brukt litt Gesso på kantene, og et koslig tekststempel jeg ikke kjenner opphavet til: fikk i adventskalenderen i fjord!
Har brukt knapper for å illustrere litt hva den inneholder, og da passet jo denne dekorative saksen perfekt til formålet? har brukt litt Hug Snugg bånd her også, fargen heter English Lavender.
Har fått testet en av Live & Love Crafts nyheter, de herlige Rullerosene fra Kort og Godt!
I fargen creme passet de god med mine ivory roser, og liljer fra hobbyhimmelen. 
Har limt de fast på en kakeserviett, med litt tyll rundt og avsluttet med et lite glitterstrø ;)
Takk for at du tok titten innom meg i dag, og tusen takk til snille Sandra som vil ha meg i 
Design Teamet sitt :o)

2 kommentarer:

  1. Fy søren så lekkert.
    Både boksen og esken var så nydelig pyntet og i så flotte farger.

    Klem,Kjersti

    SvarSlett
  2. Fantastisk Lekkert.. Nydelige Dekorasjoner.. Den saksa var bare helt Nydelig.. Vakre ark og Nydelig Utførelse.. Utrolig Vakkert.. :o) Toffee eska var og helt Rålekker.. med DET vakre motivet.. Utrolig stilig det ble med Puncet kant på Design arket! :o)

    SvarSlett