torsdag 23. august 2012

Matavfallspose-jul i August!

Hei hei folkens.
Her går dagene veldig i ett for tiden, med tilvenning i barnehage, jobb og div hjemmesyssler.
Ukens utfordring på DT bloggen var å lage et julekort med SOMMER papirer!
Syntes dette var en temmelig vanselig sak, til jeg fant ut at jeg måtte prøve den berømte matavfallsposen som alle er så ivrige på nå.
Slik ble resultatet mitt:
 Jeg har brukt Maja Design's Read a Book fra Life In The Country kolleksjonen.
Papirposen er i utgangspunktet brun, så jeg har brukt Gesso på alle kantene før jeg punchet med MS. Jeg har stanset ut paneler med en av de nyeste Marianne Design diesene. Jeg har pyntet med blonder, roseknopper fra WOC og Gardenia har fått en runde med Distress Tea Dye på kantene. Som vanlig har jeg også brukt hyssing and Osteklut som pynt. Sløyfen for å lukke kortet er også laget med osteklut :)
Tekststempene er alle fra Kort og Godt. På kantene har jeg brukt Snow-Tex  og sløyfene inni er laget med Creamy Organza Ribbon. Jeg har også brukt flere Vintage Stempler på bakgrunn for å gi litt effekt.
Tagen er av ukjent opprinnelse, men veldig mye at det jeg har brukt her finner du i Live & Love Crafts Store,så ta en titt der om du vil tyvstarte på juleforberedelsene. De har fått inn masse flotte juleprodukter nå!
- Elin

3 kommentarer:

 1. Heisan - for eit koselig kort ;)

  har du mal på slike kort ?
  ser det er fleire som har laga - og eg vil også ;)

  monikasmil

  SvarSlett
 2. Hej igen,
  Det har ar bara sa fantastiskt vackert; har du sett att jag anvander det som banner pa LLC:s Facebook sida? :-)

  Kram,
  Sandy

  SvarSlett
 3. Monika: Tusen takk, så koslig at du likte det! Ta en titt her du, her finner du flere måter å brette matacfallsposene på: http://linms-scrappekrok.blogspot.no/p/matavfallspose-enkel-brettet.html

  Sandy: What??? Ikke sett, men for en ære da! Takk snille du ^^

  SvarSlett