torsdag 26. juli 2012

En hver mors øyesten.

Her kommer en liten oppdatering fra det kalde nord.
Ja for det er faktisk ganske kaldt, og vått, og grått... Litt av en sommer!
Ukens prosjekt hos Live & Love Crafts er klar: Et velkommen til verden kort.
Denne uken er temaet vårt "Bling Bling", men siden mine prosjekter er forhåndslagd pga ferie, ble det ikke så mye bling i kortet mitt. Men den nyfødte er jo en hver mors øyesten, så da får det telle som litt bling da :D
Posekort med nydelig bilder fra et klippeark fra Pion Design. Jeg har brukt nydelige babyblå mønsterark fra Maja Designs Vintage Summer Basic: 1914. Tagen på innsiden av kortet er fra samme ark, bare baksiden. Når jeg pynter er jeg en stooooor fan av osteklut, og her har jeg brukt den bak blomstene mine.En annen av mine svakheter er Hug Snug Bånd!  Nå får du dem i de hærligste farger hos Sandra; Hånd-fargede og hånd-skrukkete, klare til bruk!
  Som du kan se har jeg klart å få med litt bling til tross for at jeg ikke viste om ukens tema:
  Melissa Frances lager de deilige halvperlene jeg har brukt på kantene. Alle kantene mine får et hint av Tim Holtz Distress. Jeg bruker i hovedsak fargen Tea Dye, men Vintage Photo er også en stor favoritt. Ellers har jeg brukt MS puncher på kantene, perlen på tagen er fra Panduro, kakeserviett og blomster av ukjent opphav. Teksten er fra Hobby Himmelen.


Håper dere finner litt inspirasjon i porsjektet mitt, og kanskje får noen ideer om hvordan man kan bruke de flotte vintage-pregede matrealene som er å få kjøpt hos Live & Love Crafts' Store.

En fortsatt riktig god sommer.

- Elin

3 kommentarer:

 1. Ak ja så sødt, også enhver farmors drøm. dejligt posekort i skønne farver, du må godt få noget af den varme vi har her i øjeblikket, jeg er ikke så vild med det. knus morkaren.

  SvarSlett
 2. Hej Elin,
  Tyckte det var en alldeles utmärkt tolkning av bling temat! :-) Så enkelt, men ändå så vackert och elegant! …och jag måste nog ta och investera i den här punchen; den är såååå fin på alla dina alster! Kram, Sandy

  SvarSlett
 3. Takk igjen! Måtte inprovisere litt for å få den til å passe inn i temaet Sandra, men det gikk det gikk ;)

  SvarSlett